Detinerea unei intrebari de securitate este o modalitate utila de a verifica calitatea dumneavoastra de proprietar, in cazul in care va pierdeti accesul la contul dumneavoastra Facebook sau la adresa de e-mail. Puteti adauga o intrebare de securitate contului dumneavoastra de pe pagina de Setari Cont (account settings) accesibil din meniul Cont derulat din partea de sus a oricarei pagini Facebook.

    Pentru a adauga o intrebare de securitate, procedati astfel:

1. Faceti click pe „Change” (schimba) in sectiunea intrebari de securitate (Security Questions)

2. In meniul vertical „intrebare” (question), selectati o intrebare de securitate al carei raspuns sunteti sigur ca vi-l veti aminti in viitor. Pastrati secreta intrebarea de securitate si asigurati-va ca raspunsul dumneavoastra este destul de specific pentru a nu putea fi ghicit cu usurinta.

3. Introduceti cu grija raspunsul dumneavoastra la intrebarea selectata. Odata ce ati setat intrebarea, nu o veti mai putea edita sau schimba.

4. Faceti click pe „Schimbare intrebare de securitate” (change security question) . Vi se va cere sa introduceti parola dumneavoastra pentru a confirma depunerea intrebarii de securitate. Va rugam retineti ca, odata ce ati trimis intrebarea dumneavoastra de securitate, sectiunea va disparea de pe pagina de setari ale contului. In scopul de a proteja securitatea contului, nu este posibil sa schimbati intrebarea de securitate odata ce ati adaugat una.