Nume

Cum schimb numele Paginii mele?

Pentru a putea schimba numele Paginii, trebuie sa fii administrator.

Pentru a solicita o schimbare a numelui Paginii:

1. Apasa pe Despre in partea stanga a Paginii.

2. Apasa pe Editeaza langa numele Paginii.

3. Introdu un nume nou de Pagina si apasa pe Continua.

4. Revizuieste cererea si apasa pe Solicita o modificare.

Daca nu vezi optiunea de editare a numelui Paginii tale:

• Nu ai un rol in Pagina care sa-ti permita sa schimbi numele Paginii. Afla cum sa vezi rolul tau in Pagina.

• Tu sau alt administrator ati schimbat recent numele Paginii.

• In prezent, aceasta functie nu este disponibila in zona ta.

• Pot exista limitari in Pagina.

De retinut: daca schimbi numele Paginii, numele sau de utilizator nu se va modifica. 

Nota: nu poti schimba numele unei Pagini regionale daca aceasta face parte dintr-o Pagina globala.

 

Citește mai departe...

Ce nume de Pagini sunt permise pe Facebook?

Numele unei Pagini trebuie sa reprezinte in mod corespunzator Pagina respectiva. Retine ca numai reprezentantii autorizati pot administra o Pagina pentru o marca, un loc, o organizatie sau o persoana publica.

Numele Paginilor nu pot contine:

• Termeni sau expresii care pot fi abuzive sau care pot incalca drepturile cuiva.

• Scriere nejustificata cu majuscule. Numele Paginilor trebuie sa foloseasca o scriere corecta din punct de vedere gramatical cu litere mari si mici si sa nu contina exclusiv litere mari, cu exceptia acronimelor.

• Simboluri (de exemplu: ® ) sau semne de punctuatie nenecesare.

• Descrieri lungi, cum ar fi un slogan. Persoanele care administreaza Pagini pot adauga aceste informatii in sectiunea Despre a unei Pagini.

• Orice variatiune a cuvantului „Facebook“. Afla mai multe accesand Centru de resurse pentru marci.

• Cuvinte inselatoare. Daca o Pagina nu este Pagina oficiala a unei marci, a unui loc, a unei organizatii sau a unei persoane publice, nu este permis ca numele Paginii respective sa induca in eroare utilizatorii, astfel incat acestia sa creada ca este o Pagina oficiala sau ca este administrata de catre un reprezentant autorizat.

Numele Paginilor nu pot contine doar:

• Cuvinte generice (de exemplu: pizza). Paginile trebuie administrate de catre reprezentantii oficiali ai entitatilor pentru care este creata Pagina.

• Locatii geografice generice (de exemplu: New York). Totusi, poti crea un nume de Pagina pentru o organizatie care reprezinta o locatie geografica. De exemplu, „Timisoara – Biroul primarului” si „Presedintele Romaniei” sunt acceptate ca nume de Pagina.

 

Citește mai departe...

 

Numele de utilizator

Cum creez un nume de utilizator pentru Pagina mea?

Trebuie sa fii administrator pentru a putea crea sau modifica numele de utilizator al Paginii tale. Numele de utilizator al Paginii tale va aparea sub numele Paginii si in URL-ul Paginii, pentru a-i ajuta pe utilizatori sa gaseasca si sa tina minte Pagina ta. Un exemplu de nume de utilizator poate fi @JaspersMarket daca numele Paginii este Jasper's Market.

Pentru a crea un nume de utilizator pentru Pagina ta:

1. Apasa pe Creeaza numele de utilizator al Paginii in partea stanga a Paginii.

2. Introdu un nume de utilizator.

3. Daca numele de utilizator este disponibil, apasa pe Creeaza numele de utilizator.

Daca numele de utilizator dorit este deja folosit sau nu este aprobat, va trebui sa alegi altul. Asigura-te ca numele de utilizator pe care doresti sa-l creezi respecta instructiunile privind numele de utilizator personalizate.

Retine ca este posibil ca Paginile noi sa nu poata sa creeze imediat un nume de utilizator si ca numele de utilizator al Paginii tale sa fie sters din cauza inactivitatii.

 

Citește mai departe...

Cum schimb numele de utilizator al Paginii mele?

Pentru a schimba numele de utilizator al Paginii, trebuie sa fii administrator. Daca esti administrator:

1. Apasa pe Despre in partea stanga a Paginii.

2. Apasa pe Editeaza langa numele de utilizator actual din Pagina ta.

3. Introdu un nume de utilizator nou.

4. Daca numele de utilizator este disponibil si respecta instructiunile pentru nume de utilizator personalizate, apasa pe Creeaza numele de utilizator.

 

Citește mai departe...

Care sunt instructiunile privind crearea unui nume de utilizator personalizat?

Iata cateva aspecte de retinut atunci cand creezi un nume de utilizator personalizat pentru Pagina ta:

• Poti avea un singur nume de utilizator pentru Pagina sau profilul tau si nu poti solicita un nume de utilizator pe care il foloseste deja altcineva.

• Numele de utilizator pot contine numai caractere alfanumerice (A–Z, 0–9) si puncte („.”). Nu pot contine termeni sau expresii generice (.com, .net).

• Numele de utilizator trebuie sa contina cel putin 5 caractere.

• Nu se pot folosi punctele („.”) si alte semne de punctuatie pentru diferentierea numelor de utilizator. De exemplu, andreiionescu55, Andrei.Ionescu55 si andrei.ionescu.55 sunt considerate a fi acelasi nume de utilizator.

• Numele de utilizator trebuie sa respecte Declaratia de drepturi si responsabilitati Facebook.

Retine ca trebuie sa fii administrator pentru a putea crea sau modifica numele de utilizator al unei Pagini. Daca creezi o Pagina noua, este posibil sa nu poti crea imediat un nume de utilizator si este posibil ca numele de utilizator al Paginii tale sa fie sters din cauza inactivitatii.

 

Citește mai departe...

 

Verificare

Cum solicit un ecuson de verificare gri pentru Pagina mea?

In prezent, aceasta functie nu este disponibila pentru toata lumea.

Citește mai departe...

Cum solicit un ecuson de verificare albastru?

Ecusonul de verificare albastru   le atesta utilizatorilor autenticitatea unei Pagini sau a unui profil de interes public.

Facebook aplica ecusonul albastru de verificare marcilor, organizatiilor media si persoanelor publice eligibile. Eligibilitatea pentru ecusonul albastru de verificare depinde de mai multi factori, precum caracterul complet al contului, respectarea politicilor si interesul public.

Deocamdata nu se poate solicita un ecuson de verificare albastru.

Daca nu ai un ecuson albastru de verificare pentru contul tau, exista alte metode prin care poti informa utilizatorii ca profilul tau este autentic. De exemplu, iti poti conecta profilul sau Pagina de Facebook la site-ul tau web oficial, la profilul de Instagram sau la contul de Twitter.

Nu lua in seama persoanele fizice sau afacerile care se ofera sa-ti faca rost de un ecuson de verificare albastru in schimbul unei sume de bani. Facebook nu vinde ecusoane de verificare albastre si oricarui cont asociat cu vanzarea de ecusoane de verificare albastre i se va retrage ecusonul. In plus, Facebook rezerva dreptul de a le retrage conturilor ecusoanele de verificare albastre dupa cum considera de cuviinta.

 

Citește mai departe...