Luni, 25 Mai 2015

HOMETUTORIALE VIDEO FACEBOOKFORUM FACEBOOKCONTACTCAUTARE FACEBOOKBLOG FACEBOOK


Te poti loga si cu:

Banner-RollUp.ro

 

 

Share on facebook

Google+

Home Prietenii tăi în facebook
       De exemplu: Ce este butonul "Imi place"?

 

CUM BLOCHEZ PE CINEVA PE FACEBOOK? Imprimare

Sunt trei moduri de a bloca pe cineva:

1. Mergeti la lista de blocari (block list) din pagina setarilor de confidentialitate. Introduceti numele sau adresa de e-mail a persoanei pe care vreti sa o blocati in campul alaturat acestei liste si apasati „block” (blocheaza).

2. Daca nu puteti gasi pe cineva utilizand campul de cautare persoane, incercati sa mergeti la pagina lor de profil. Aveti posibilitatea de a-i bloca prin accesarea linkului „Reporteaza/blocheaza aceasta persoana” ("Report/Block this Person") din partea de jos a paginii lor de profil. Odata ce ati facut click pe acest link, bifati „Blocheaza aceasta persoana” si apoi faceti click pe „Submit” (Inainteaza).

3. In final , rugam sa retineti ca puteti bloca pe cineva prin linkul „Report” (reporteaza) situat langa mesajele din Inbox. Oamenii nu vor fi notificati atunci cand ii blocati. Daca sunteti in imposibilitatea de a bloca pe cineva utilizand oricare dintre metodele enumerate mai sus, este posibil ca ei sa fi parasit Facebook-ul sau sa-si fi restrictionat setarile de confidentialitate. Daca nu puteti bloca pe cineva si ati dori sa-l restrictionati cu privire la vizitarea profilului dumneavoastra, puteti ajusta setarile de confidentialitate in consecinta. Pentru mai multe informatii pentru editarea setarilor de confidentialitate, faceti click aici: http://www.facebook.com/help/?page=806

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Google Bookmarks 

Copyright © 2010 - 2015 4FACEBOOK. Toate drepturile rezervate.
Acest site nu apartine retelei de socializare facebook.com.
http://reteta.biz - http://about-romania.net - http://count-dracula.eu- http://animale.pw