PRIETENII TAI DIN FACEBOOK

Utilizeaza doar Facebook Search (cautare pe Facebook) pentru a gasi persoana pe care o cunosti si apoi apasa pe butonul „Add as friend” (Adauga ca prieten) din dreapta listei de cautare. O cerere de prietenie va fi trimisa acelei persoane. Odata ce va deveni prieten cu tine, acea persoana iti va aparea in lista de prieteni (Friends List) Va rugam retineti ca setarile de securitate v-ar putea limita abilitatea de a vedea butonul „Add as friend” al unor utilizatori.

Vizitati profilul persoanei si faceti click pe „x” in partea de sus, de langa „Awaiting friend confirmation” (asteptarea confirmarii prietenului)

Facebook este un loc care permite conectarea cu prietenii, familia, si alte persoane pe care le stiti personal. Daca ati fost impiedicat sa trimiteti cereri de prietenie pe Facebook, este probabil ca multe cereri de prietenie trimise de dumneavoastra in ultima vreme sa fi ramas fara raspuns. Asta se poate intampla din cauza ca ati trimis cereri de prietenie strainilor sau poate fi legat de alt comportament pe care membrii Facebook l-au reportat ca fiind nedorit. Va fi permis sa adaugati prieteni din nou in curand. La acel moment, va rugam sa nu uitati sa trimiteti cereri de prietenie sau mesaje doar persoanelor pe care deja le cunoasteti personal. In caz contrar, limite suplimentare pot fi introduse pe contul tau. Pentru mai multe informatii cu privire la drepturile si responsabilitatile dumneavoastra in calitate de membru Facebook , va rugam sa faceti click pe termenii (Terms) din partea de jos a oricarei pagini Facebook.

Va rugam retineti ca setarile de securitate v-ar putea limita abilitatea de a vedea butonul „Add as friend” al unor utilizatori. De asemenea, o data ce i-ati trimis o cerere de prietenie unui utilizator, nu veti mai putea trimite alta.

Nu, cererea de prietenie va fi stearsa din lista ta de prieteni ce urmeaza a fi confirmati iar expeditorul nu va fi anuntat.