Va rugam retineti ca setarile de securitate v-ar putea limita abilitatea de a vedea butonul „Add as friend” al unor utilizatori. De asemenea, o data ce i-ati trimis o cerere de prietenie unui utilizator, nu veti mai putea trimite alta.