Daca stergeti o cerere de prietenie, aceasta va fi eliminata de pe pagina dumneavoastra de cereri. Expeditorul nu va sti ca i-ati sters cererea. Cu toate acestea, expeditorul va va mai putea trimite o alta cerere de prietenie in viitor.