Facand click pe „nu acum” cererea de prietenie va fi ascunsa astfel incat sa puteti lua masuri in privinta ei mai tarziu. Daca alegeti sa ascundeti o cerere de prietenie, notificarea acesteia nu va mai aparea pe pagina dumneavoastra de pornire. Pentru a confirma sau sterge solicitarea mai tarziu, mergeti la pagina „Requests” (cereri). Selectati „See Hiden Requests” (vezi cereri ascunse). Puteti confirma sau sterge cererile individuale sau sterge toate cererile ascunse.