Daca doriti sa eliminati un prieten, mergeti pe profilul persoanei respective si faceti click pe linkul „Elimina de la prieteni” (remove from friends) din partea de jos a paginii. Daca alegeti sa faceti asta, veti fi eliminat din lista de prieteni a persoanei respective. Daca doriti sa redeveniti prieten cu acea persoana va trebui sa repetati procedeul cererii de prietenie.