Sunt trei moduri de a bloca pe cineva:

1. Mergeti la lista de blocari (block list) din pagina setarilor de confidentialitate. Introduceti numele sau adresa de e-mail a persoanei pe care vreti sa o blocati in campul alaturat acestei liste si apasati „block” (blocheaza).

2. Daca nu puteti gasi pe cineva utilizand campul de cautare persoane, incercati sa mergeti la pagina lor de profil. Aveti posibilitatea de a-i bloca prin accesarea linkului „Reporteaza/blocheaza aceasta persoana” ("Report/Block this Person") din partea de jos a paginii lor de profil. Odata ce ati facut click pe acest link, bifati „Blocheaza aceasta persoana” si apoi faceti click pe „Submit” (Inainteaza).

3. In final , rugam sa retineti ca puteti bloca pe cineva prin linkul „Report” (reporteaza) situat langa mesajele din Inbox. Oamenii nu vor fi notificati atunci cand ii blocati. Daca sunteti in imposibilitatea de a bloca pe cineva utilizand oricare dintre metodele enumerate mai sus, este posibil ca ei sa fi parasit Facebook-ul sau sa-si fi restrictionat setarile de confidentialitate. Daca nu puteti bloca pe cineva si ati dori sa-l restrictionati cu privire la vizitarea profilului dumneavoastra, puteti ajusta setarile de confidentialitate in consecinta. Pentru mai multe informatii pentru editarea setarilor de confidentialitate, faceti click aici: http://www.facebook.com/help/?page=806