Blocajul previne vizualizarea profilului dumneavoastra de catre anumite persoane. Orice legatura pe care o aveti in prezent cu persoanele ce le blocati va fi rupta (conexiuni, prietenie, detalii prieten, etc.). Profilul dumneavoastra nu va mai fi vizibil pentru ei si nu veti mai aparea in rezultatele cautarilor lor sau listele de prieteni. Blocarea este reciproca, asadar si ei vor deveni invizibili pentru dumneavoastra. Retineti ca blocarea nu poate preveni toate comunicarile, cum ar fi interactiunile in aplicatiile de la terte parti si nu se extinde niciunde altundeva pe internet. Va rugam sa retineti ca, prin eliminarea unei blocari nu se va restabili o conexiune. Daca blocati un prieten si apoi il scoateti din lista de blocari, va fi nevoie sa-i trimiteti o noua cerere de prietenie.