Blocarea unui utilizator va preveni orice tip de interactiune directa intre dumneavoastra si persoana blocata. Cu toate acestea, din motive tehnice, exista cazuri cand, un utilizator pe care l-ati blocat, sa poata vedea comentariile de pe site si viceversa, inclusiv comentarii referitoare la poza vreunui prieten comun. Va asiguram ca listarea dumneavoastra va aparea in text negru, fara a fi posibila vizualizarea fotografiei de profil sau a vreunei legaturi de contact disponibile.