Pentru a elimina pe cineva din lista de blocare, se iau urmatoarele masuri:

1. Alegeti optiunea Setari de Confidentialitate (Privacy Settings) din meniul „Cont” (Account) din partea de sus a oricarei pagini Facebook.

2. Selectati „editeaza lista” (edit list) din sectiunea „Block liste” (lista de blocare)

3. Selectati „elimina” (remove) din dreptul numelui utilizatorului. Va rugam sa retineti ca, prin acest lucru, persoana deblocata nu va fi automat adaugata listei dumneavoastre de prieteni, asadar, daca doriti sa redeveniti prieteni pe Facebook, va fi nevoie sa cautati persoana respectiva si sa ii trimiteti din nou o cerere de prietenie.