Puteti modifica accesul la vizualizarea prietenilor dumneavoastra din sectiunea „Conectare pe Facebook” ("Connecting on Facebook") din pagina de setari de confidentialitate. Pentru a ajunge acolo: -alegeti optiunea „Privacy settings” (Setari de confidentialitate) din meniul „Cont” (account) din partea de sus a oricarei pagini Facebook. -selectati „View settings” (Vezi setari) in sectiunea „Connecting on Facebook” (conectare pe Facebook). Schimbati setarea pentru „vezi lista prietenului tau” (view your friend list)