Cand cineva va trimite o cerere de prietenie, noutatile publice despre tine pot aparea in pagina lor de noutati. Daca refuzati cererea de prietenie a persoanei respective, noutatile despre dumneavoastra nu vor mai aparea pe pagina acelei persoane. Noutatile nu vor arata niciodata povestile pe care un non-prieten nu le poate viziona in mod uzual. De exemplu, daca ati postat un Video si ati setat „Friends only” (numai pentru prieteni), o persoana care asteapta confirmarea dumneavoastra pentru o cerere de prietenie nu il va putea vedea, dar daca ati setat „Everyone” (Toata lumea), aceasta perosana va putea vedea postarea dumneavoastra.