Aveti posibilitatea de a stabili care prieteni (si care nu) din lista de prieteni au permisiunea de a vizualiza continutul. Pentru a utiliza aceste optiuni, selecti „Setari de confidentialitate” din meniul „Cont” din partea de sus a oricarei pagini Facebook.