Pentru a eticheta fotografiile intr-un album: -mergeti la fila „fotografii” (photos) de pe profilul dumneavoastra si selectati unul din albumele dumneavoastra -faceti click pe butonul „Eticheteaza fotografii” (Tag photos) din dreapta sus a paginii -introduceti numele unui prieten pentru a-l eticheta in album; daca numele lui/ ei nu este in caseta, aveti posibilitatea sa-l tastati in campul de text. Daca doriti sa va etichetati pe dumneavoastra, selectati „Me” (Eu). -facerti click pe fiecare poza pe care doriti sa o etichetati cu numele acelui prieten -repetati acest proces pentru toata lumea pe care doriti sa o etichetati in album. -faceti click pe „Save tags” (Salveaza etichetarile) cand terminati. Retineti ca, atunci cand etichetati un prieten intr-o fotografie, aceasta fotografie va deveni vizibila si prin accesarea link-ului „View photos” (vezi poze) de sub imaginea sa de profil. Puteti, de asemena, eticheta fotografiile altcuiva in timp ce le vizionati. Pentru a face asta, faceti click pe „Tag this photo” (eticheteaza aceasta fotografie) din actiunile enumerate in josul fotografiei. Pentru a inlatura etichetarea unei fotografii pe care cineva a incarcat-o si in care v-a etichetat pe dumneavoastra, pur si simplu vizualizati fotografia si alegeti „Remove tag” (elimina etichetarea) din partea de jos a numelui dumneavoastra. Fotografia nu va mai fi legata de profilul dumneavoastra. Daca etichetati un utilizator intr-o poza care nu a fost incarcata de dumneavoastra, nu veti putea elimina sau edita etichetarea. Numai proprietarul fotografiei si utilizatorul etichetat vor putea face acest lcuru. Va puteti seta notificarile astfel incat sa fiti mereu anuntat cand cineva va eticheteaza intr-o poza sau eticheteaza pe altcineva in una din pozele dumneavoastra. Daca doriti sa eliminati o eticheta facuta la una din pozele dumneavoastra, va rugam sa selectati link-ul „Elimina eticheta” (remove tag) atunci cand vizualizati fotografia.