Nu exista nicio posibilitate de a preveni etichetarea dumneavoastra in pozele de pe profilurile prietenilor, dar puteti elimina cu usurinta aceste etichete din poze si de pe profilul dumneavoastra. In mod implicit, veti fi anuntat de fiecare data cand un prieten eticheteaza o poza cu dumneavoastra pe profilul lui. Pentru a regla aceste notificari, mergeti la setarea "Tags me on their profile" (etichete cu mine pe profilurile lor) in setarile de notificari.