Pentru a elimina experientele sau activitatile in care ati fost etichetat de pe profilul dumneavoastra, faceti click pe butonul „Editare profil” (Edit profile) din coltul din dreapta sus a profilului dumneavoastra si stergeti elementele cum o faceti in mod normal. Pentru a va elimina numele dintr-o activitate din cadrul profilului prietenului dumneavoastra, faceti click pe link-ul „Eliminati” (Remove) de langa elementul etichetat cu numele dumneavoastra.