Doar prietenii dumneavoastra confirmati va pot eticheta in posturile lor. Daca ati blocat sau eliminat pe cineva ca prieten, acestia nu vor fi in masura sa va eticheteze. Daca ati blocat pe cineva si apoi un prieten comun v-a etichetat intr-un post, persoana blocata nu va fi capabila sa va vizualizeze profilul facand click pe numele dumneavoastra din post.