Faceti click pe „See friendship” (vezi prietenia) de mai jos de un post de perete (wall) intre doi prieteni. Va va fi permisa doar vizualizarea informatiilor dintre cei doi prieteni care au fost aprobate in setarile de confidentialitate existente.