Paginile de prietenie aduna impreuna informatii existente in mod partajat si respecta toate setarile de confidentialitate existente. Altii va pot accesa pagina de prietenie cu prietenul/a dumneavoastra in cazul in care atat dumneavoastra cat si prietenul cu care aveti pagina ati impartasit deja aceste informatii cu cei ce vizualizeaza. Informatiile restrictionate prin setari de confidentialitate vor ramane invizibile.