Aceasta functie a fost creata pentru a va conecta cu persoane sau pagini pe Facebook care v-ar putea fi cunoscute. Daca nu doriti sa apareti in aceasta caseta pentru toata lumea de pe Facebook, puteti reduce vizibilitatea la prieteni. Pentru a face acest lucru, urmati acesti pasi: -alegeti optiunea „setari de confidentialitate” (Privacy settings) din meniul „Cont” (Account) din partea de sus a oricarei pagini -selectati „vezi setari” (View settings) in sectiunea „conectarea pe Facebook” (connecting on Facebook) -schimbati setarea pentru „Trimite cereri de prietenie” (Send you friend requests) la „prietenii prietenilor” (Friends of friends).