In primul rand, faceti click pe pictograma creion din caseta de prieteni din profilul dumneavoastra. Apoi debifati „Show friend list to anyone” (Arata lista de prieteni tuturor). Cei care nu va sunt prieteni si va vor vizita profilul nu vor avea posibilitatea de a vedea aceste informatii.