Despre proiectul grupurilor noi

Pot converti unul din grupurile mele vechi la noul proiect ?

      In prezent,nu puteti converti un grup vechi la proiectul grupului nou.

Citește mai departe...

Noile Grupuri vor fi create cu acest proiect nou?

      Da, toate grupurile noi pe care le creati dvs. vor folosi proiectul nou.

Citește mai departe...

Grupul meu vechi va fi afectat de proiectul noilor Grupuri?

      Veti fi in continuare capabil sa accesati vechiul dvs. grup. Acestea vor aparea in cautare, la fel ca si pagina Grupuri. Cu toate acestea, grupurile vechi nu vor poseda caracteristici care au fost adaugate proiectului Grupurilor noi, asemenea unei conversatii de grup.

Citește mai departe...

Ce sunt schimbarile principale cu proiectul Grupurilor noi?

      Rezultatul Grupurilor noi permite membrilor sa imparta informatii in mod selectiv, cu un grup mic. Grupurile vechi erau construite in jurul aceluiasi obiectiv de a ajuta oamenii sa imparta cu un grup, dar utilizatorii ne-au spus ca era mai greu sa folosesti asta ca un mijloc de impartire a informatiilor personale cu un grup mic al prietenilor lor. Proiectul nou va ofera dvs. un spatiu de impartire unde puteti sa impartiti informatii personale cu un subset mai mic de persoane cu cine ati interactionat intr-un mod mai regulat , asemanator familiei, colegilor de clasa sau colaboratorilor.

      Grupurile noi sunt optimizate pentru gupuri mici de persoane; miscarile mai largi in jurul afilierii publice si cauzele sunt mai potrivite pentru Pagina de Facebook (  http://www.facebook.com/help/?page=175  ).

      De asemenea exista un numar de caracteristici noi care sunt lansate ca parte a proiectului Grupuri noi, inclusiv :

      – Conversatia de Grup : Puteti conversa cu multi alti membrii ai unui grup in timp real pe Conversatie Facebook.

      – Documente : Proiectul nou are un suport de nota, care va permite sa scrieti colectiv si sa editati note cu un grup.

      – Corespondenta notificarilor stilului de viata : Pastrati actualizata legatura cu alti membrii ai grupului printr-o varietate de optiuni de notificare, cum ar fi abonarea la instiintari sau e-mail-uri despre orice postare in grup, sau orice postare facuta de prietenii lor.

Citește mai departe...

De ce Facebook a reproiectat Grupurile Facebook si a adaugat functionalitati noi?

      Suntem continuu in cautare de moduri pentru a dezvolta experienta utilizatorului la nivel global. Grupurile noi Facebook permit membrilor in mod selectiv sa imparta informatii cu un grup mic de prieteni. Am dori sa facem acest lucru mai usor pentru utilizatori pentru a crea un spatiu de impartire unde ei pot posta poze foarte repede, sa converseze cu alti membri care sunt online, si chiar sa tina legatura cand nu sunt pe Facebook printr-o adresa de e-mail a grupului.

Citește mai departe...

Cum sa folositi Grupuri

Ce este URL-ul pentru un grup ?

      Daca sunteti administratorul unui grup si ati ales deja o porecla e-mail pentru grupul dvs., URL-ul pentru grup este simplu :  http://www.facebook.com/groups/emailalias .

      De exemplu, daca alegeti : „porecla e-mail” ca porecla grupului dvs. , adresa de e-mail a grupului dvs. este  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  si URL-ul grupului dvs. este  http://www.facebook.com/groups/emailalias  .

      Daca sunteti administrator al unui grup , puteti alege porecla e-mail-ului grupului dvs. facand clic pe butonul „Editati Grup” din partea de sus a paginii grupului dvs.

Citește mai departe...

Cum editez instiintarile pentru grupurile mele?

     Pentru a schimba setarile instiintarilor pentru un Grup in care sunteti membru, mergeti la Grup si faceti clic pe butonul „Editati Setarile” in coltul din dreapta sus al paginii.

Citește mai departe...

Cum sterg un grup?

      Sistemul Facebook sterge automat grupurile din moment ce ele sunt goale( fara membrii ). Daca dvs. creati grupul,puteti sterge grupul eliminand toti membrii si apoi pe dvs. insuti. Retineti ca daca dvs. nu ati fost primul administrator si creatorul acestui grup, nu veti fi capabil sa stergeti grupul doar daca creatorul grupului l-a lasat in mod voluntar.

Citește mai departe...

Cum parasesc un grup?

      Pentru a parasi un grup,prima data mergeti la grup. Apoi, faceti clic pe „Parasiti Grup” localizat in partea dreapta a ecranului. Facand clic pe acest link va elimina pe dvs. din lista membrilor grupului si de asemenea elimina grupul din lista dvs. de grupuri.

Citește mai departe...

Cum adaug membrii noi la un grup?

      Pentru a adauga membrii la grupul dvs., mergeti la grup si faceti clic pe „Adaugati Prieteni la Grup” in coloana din dreapta. De acolo, veti fi capabil sa inscrieti numele persoanelor din lista dvs. si sa ii adaugati la grup.

      Pentru toate tipurile de grupuri (deschise, inchise,secrete), membrii grupului pot adauga prietenii lor. Alte persoane pot de asemenea sa solicite alaturarea la un grup si sa le fie confirmat de un administrator al grupului. Administratorul este incapabil sa invite non-prieteni la un grup, dar poate confirma cereri de la persoane care au solicitat sa se alature.

Citește mai departe...

Cum ma alatur unui grup ?

      Pentru a va alatura unui grup, faceti clic pe „Cerere pentru alaturare acestui grup” sub imaginea grupului pe partea dreapta a ecranului. De asemenea puteti sa fiti adaugat la un grup de un prieten care este deja membru.

      Deoarece grupurile necesita aprobarea administratorului pentru a va alatura, probabil dvs. va trebui sa asteptati pentru ca un administrator sa confirme cererea dvs. inainte ca dvs. sa va alaturati grupului. Administratorii pot de asemenea sa blocheze anumite persoane de a se alatura grupului.

      Anumite grupuri de pe Facebook sunt secrete si nu vor aparea in anumite rezultate. Nu puteti cere sa va alaturati acestora. Doar fiind adaugat de un membru existent va da acces la acestea.

Citește mai departe...

Cum creez un grup?

      Puteti crea un grup facand clic pe „Creati Grup” in coloana stanga a paginii de start. Va aparea o caseta neasteptata, unde veti fi capabil sa adaugati un nume al grupului, sa invitati membrii si sa selectati setarile de confidentialitate pentru grupul dvs. Faceti clic pe „Creati Grup” cand ati terminat. De asemenea puteti sa creati un grup aici (  http://www.facebook.com/groups/  ).

      In continuare,veti fi capabil sa adaugati o descriere a grupului si o imagine a grupului. Puteti schimba aceste setari oricand facand clic pe „Editati Grupul” pe pagina principala a grupului.

Citește mai departe...

Documente

Cum editez un document?

      Pentru a edita un document, faceti clic pe document in caseta „Document” in coloana din dreapta a ecranului. Corpul documentului va aparea, faceti clic pe „Editati” in coltul din dreapta sus al paginii. Doar membrii grupului pot edita documente.

Citește mai departe...

Cum scriu un nou document pentru grupul meu ?

      Pentru a scrie un document pentru grupul dvs., selectati „Document” din meniul „Impartiti” din partea de sus a grupului.

Citește mai departe...

Ce sunt documentele grupului?

      Documentele permit oamenilor sa scrie colectiv si sa editeze note unul cu altul. Asemanator cu un wiki, ele pot fi vizualizate si editate de alti membri ai unui grup, si orice membru al grupului poate adauga sau elimina sectiuni ale documentului.

Citește mai departe...

Conversatii de Grup

Ce fac daca cineva ma ataca intr-o conversatie de grup ?

      Daca va simtiti incomod intr-o conversatie de grup,puteti iesi afara  in orice moment. Daca este necesar, puteti raporta  si/sau bloca  profilul (lele ) individului.

Citește mai departe...

Pot conversa cu alti membrii ai unui grup din care fac parte si nu sunt prietenii mei confirmati ?

      Toti membrii unui grup pot interactiona prin conversatia de grup , indiferent daca ei sunt prieteni confirmati. Cu toate acestea, doar prietenii confirmati va pot contacta prin mesaje indivduale de conversatie.

Citește mai departe...

Cum pot spune ce membrii ai unui grup sau ai grupului sunt online pe conversatie ?

      Deschideti fereastra de conversatie a grupului dvs. Veti vedea poze ale altor membrii de grup care sunt online in partea de sus.

      Cand planati cursorul peste pozele oamenilor, un punct verde va aparea langa un membru care este online si disponibil pentru conversatie , si o luna va aparea langa un prieten care este in prezent inactiv. Persoanele sunt considerate inactive cand ele nu au avut nicio actiune pe site in ultimele 10 minute.

Citește mai departe...

Cum pot iesi sau dezabona dintr-o conversatie de grup?

      Pentru a parasi o conversatie de grup, simplu iesiti afara .De asemenea puteti sa minimizati fereastra Conversatiei si ea doar va sta in bara de jos.

Citește mai departe...

Cum conversez cu un grup?

      Pentru a conversa cu membrii unui grup, mai intai mergeti la grup. Apoi, selectati optiunea de conversatie din meniul Actiuni din partea dreapta a paginii.

Citește mai departe...

Confidentialitatea Grupului

As dori sa raportez un grup abuziv.

      Puteti raporta un grup care incalca Declaratia Drepturilor si Responsabilitatilorhttp://www.facebook.com/terms.php  ) facand clic pe link-ul „Raportati Grup” din partea de jos a paginii grupului. Grupurile care contin materiale legate de droguri, nuditati, sau alte continuturi sugestive grafice si sexuale nu sunt permise, nici grupurile care promoveaza violenta sau care ataca un individ sau grup.

Citește mai departe...

Cum pot debloca pe cineva din grupul meu ?

      Pentru a debloca un membru al grupului, urmati acesti pasi:

1. Faceti clic pe link-ul „Vedeti tot” de langa „Membrii” din coloana dreapta a paginii de start.

2. De pe pagina „Membrii”, faceti clic pe „Vedeti tot” si o lista cu toti membrii va aparea.

3. Faceti clic pe optiunea „Blocat” si o lista cu toti membrii blocati va aparea.

4. Faceti clic pe „Eliminati Blocarea” de langa numele membrilor pe care vreti sa ii deblocati.

      Va rugam retineti ca eliminand blocarea nu va adauga automat persoana inapoi in lista dvs. de prieteni. In schimb, veti avea nevoie sa ii cautati si sa le trimiteti o cerere de prietenie daca doriti sa deveniti prieteni.

Citește mai departe...

Pot preveni oamenii de adaugarea mea la grupul nou?

      Functionalitatea de aprobare a unui membru al grupului nu este disponibila. Asemenea etichetarii intr-o poza, puteti sa fiti doar adaugat intr-un grup de un prieten al dvs. Cand un prieten va adauga la un grup, o povestire in grup ( si in Caracteristici Noi pentru grupuri Deschise sau Inchise ) va indica faptu

      Va rugam retineti :

– Doar prietenii dvs. pot sa va adauge la grupuri.

– Cand un prieten va adauga la un grup, dvs. veti primi o instiintare imediat.

– Puteti parasi un grup oricand. Pentru a face acest lucru, pur si simplu mergeti la pagina grupului si faceti clic pe „Parasiti Grup” in coloana din partea dreapta. O data ce ati parasit un grup, dvs. nu mai puteti fi adaugat de nimeni doar daca solicitati in mod explicit sa fiti adaugat din nou. l ca prietenul dvs. v-a adaugat la grup.

Citește mai departe...

Persoanele care sunt in acelasi grup cu mine vad mai multe informatii de-ale mele?

     Cand non-prietenii sunt in acelasi grup cu dvs., acest lucru nu le permite sa vada mai multe informatii ale profilului dvs. decat le permite setarile dvs. de confidentialitate.

Citește mai departe...

Ce sunt optiunile pentru confidentialitatea grupului?

      Cand creati un grup, puteti sa controlati complet confidentialitatea lui. Sunt trei nivele diferite de acces:

– Deschise : Pentru grupurile Deschise , toti de pe Facebook poate vizualiza grupul si sa se alature. Grupul va aparea in rezultatele cautate si tot continutul (exemplu, poze, clipuri video si discutii ) este vizibil oricui vizioneaza grupul.

– Inchise : Pentru grupurile Inchise, toti de pe Facebook pot vedea numele si membrii unui grup, dar doar membrii grupului pot vizualiza continutul in grup.

– Secret : Aceste grupuri nu pot fi gasite in cautari, si non-membrii nu pot vedea nimic despre acest grup , inclusiv lista numelor si a numarului de membri. Numele grupului nu va fi afisat pe profilurile membrilor.

      Administratorii grupului pot schimba aceste optiuni in orice moment facand clic pe „Editati Grup” in coltul din partea dreapta de sus al paginii.

      Administratorii grupului sunt capabili sa schimbe setarile de confidentialitate ale unui grup. Toti membrii grupului vor primi o instiintare cum ca setarile au fost schimbate.

Citește mai departe...

Furnizeaza parerea

Furnizeaza parerea

     As dori sa furnizez parerea despre proiectul noilor Grupuri (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=ui_groups  ).

     As dori sa prezint un raport cu dificultatea mea neprevazuta despre proiectul noilor Grupuri (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=group_bug  ).

Citește mai departe...