INTRAREA SAU IESIREA DINTR-O RETEA DIN FACEBOOK.

CUM IMI POT SCHIMBA RETEAUA PRIMARA DIN FACEBOOK?

     Puteti schimba reteaua primara mergand la fila „Retele” (networks) din pagina „Setari” (Settings) a contului dumneavoastra. Pur si simplu faceti click pe link-ul „Faceti Primar” din dreptul retelei cu care vreti sa fiti identificat cel mai mult.

Citește mai departe...

DE CE NU POT VEDEA PROFILURILE TUTUROR CELOR DINTR-O RETEA DIN FACEBOOK?

      In mod implicit, puteti vizualiza profilurile utilizatorilor din reteaua din care faceti parte sau pe cei care va sunt confirmati ca prieteni si fac parte din alte retele. Retineti ca nu puteti fi in masura sa vizualizati profilurile celor din aceeasi retea cu dumneavoastra daca setarile de confidentialitate ale acestora restrictioneaza acest lucru. Puteti personaliza setarile dumneavoastra de confidentialitate din pagina „Setari de confidentialitate” (privacy settings) a profilului dumneavoastra.

Citește mai departe...

CE ESTE O RETEA PRIMARA (PRIMARY NETWORK) DIN FACEBOOK?

     Va puteti alatura mai multor retele, dar va trebui sa alegeti una care sa devina principala. Reteaua primara poate fi oricare dintre retelele cu care va simtiti mai in legatura. Retineti ca reteaua primara va aparea langa numele dumneavoastra si va influenta primele rezultate ale cautarilor pe care le vedeti. De exemplu, daca faceti parte din reteaua NYU (New York University) si reteaua Harvard si selectati NYU ca retea principala, numele dumneavoastra va aparea ca John Smith (NYU) altor utilizatori. In mod similar, cand cautati ceva, rezultatele de la NYU vor aparea primele, urmate de rezultatele din reteaua Harvard si apoi din celelalte retele.

Citește mai departe...

CE INSEAMNA SA FII UTILIZATOR FARA RETEA DIN FACEBOOK?

      Daca va inscrieti pe Facebook fara a va afilia niciunei retele inseamna ca nu veti putea vizualiza decat profilurile celor care va sunt prieteni, in timp ce utilizatorii unei retele vor putea naviga pe profilurile tuturor celor afiliati in acea retea. Fiind afiliat la o asemenea retea, veti putea vedea grupuri si evenimente specifice acesteia. Daca sunteti ingrijorat cu privire la cei ce va pot vedea profilul, puteti controla asta intotdeauna de pe pagina „Confidentialitate” (privacy). Pentru a adauga o afiliere la retea, mergeti la fila „Retele” (networks) a profilului dumneavoastra din pagina „Setari” care poate fi accesata din partea de sus a oricarei pagini.

Citește mai departe...

CUM PARASESC O RETEA DIN FACEBOOK?

     Daca nu doriti sa mai fiti afiliat uneia dintre retelele din care faceti parte, pur si simplu mergeti la fila „Retele” (networks) din pagina „Setari”. De acolo, faceti click pe link-ul „Parasiti reteaua” (Leave network) din dreptul retelei pe care doriti sa o parasiti. Parasirea acestei retele inseamna automat ca nu veti mai putea vizualiza profilurile celor care nu va sunt prieteni din acea retea. De asemenea, inseamna ca veti fi eliminat din toate grupurile si evenimentele la care v-ati alaturat sau pe care le-ati creat in acea retea.

Citește mai departe...

CUM MA ALATUR ALTEI RETELE DIN FACEBOOK?

      Puteti adauga o retea noua mergand la fila „Retele” (networks) a contului dumneavoastra din pagina setari si urmand pasii indicati. Va rugam sa retineti ca va fi nevoie sa confirmati afilierea la o retea prin adresa de e-mail cu care v-ati autentificat. Facebook va permite sa faceti parte din cel mult cinci retele diferite. De exemplu, o facultate poate fi afiliata cu locul de munca. Retineti ca afilierea la o noua retea va face profilul vizibil celorlalti membri ai retelei respective. Daca doriti sa limitati intimitatea profilului dumneavoastra, puteti face acest lucru de pe pagina de „Setari confidentialitate” (privacy settings). Intrarea intr-o noua retea nu va modifica setarile deja existente pentru continutul pe care l-ati adaugat (poze, videoclipuri, etc.)

Citește mai departe...

CUM POT INTRA INTR-O RETEA SUPORTATA DE FACEBOOK?

      Pentru a va alatura retelei unui colegiu/facultati, trebuie sa aveti o adresa de e-mail valida a scolii. Daca ati absolivt deja, adresa de e-mail afiliata colegiului va merge oricum. Trebuie sa puteti accesa aceasta adresa de e-mail pentru a va putea confirma afilierea la retea. Alaturati-va unei retele de colegiu din fila „Retele” (networks) din pagina „Setarile contului” (Account settings) care poate fi accesata din meniul „Setari” (Settings) din partea de sus a oricarei pagini. Pentru a va alatura unei retele de liceu, trebuie sa fiti in prezent elev al acelui liceu. Daca aveti o adresa de e-mail a scolii sau primiti o invitatie de la un alt mebru al retelei, va veti putea afilia in timpul inregistrarii. Alternativ, va puteti inscrie pe site ca un utilizator neafiliat vreunui liceu. Vi se va cere sa listati numele liceului dumneavoastra. Odata ce sunteti pe site, veti avea nevoie de confirmarea unui coleg pentru a va alatura retelei. Daca nu veti reusi sa va afiliati cu succes retelei unui liceu in termen de 60 de zile, nu veti fi confirmat in retea, iar aceasta va disparea de pe profilul dumneavoastra. Pentru a va alatura unei retele de lucru trebuie sa aveti o adresa de e-mail valida a unei companii acceptate de Facebook. Acest lucru va va pune intr-o retea cu colegii dumneavoastra. Alaturati-va unei retele de lucru din fila „Retele”(networks) a contului dumneavoastra din pagina „Setari” (settings) din partea de sus a fiecarei pagini.

Citește mai departe...

AM PROBLEME LA ADAUGAREA UNEI RETELE SAU INTRAREA IN UNA.

      O retea de lucru: Va rugam sa retineti ca, daca firma dumneavoastra nu distribuie adrese oficiale de e-mail angajatilor, vom fi in imposibilitatea de a crea o retea de lucru pentru dumneavoastra. Daca aveti o adresa de e-mail care are domeniul companiei, va rugam sa faceti click pe acest link: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=add_work

     Daca nu primiti e-mailul de confirmare, va rugam sa verificati dosarul „Spam” sau „junk” din aplicatia dumneavoastra de e-mail. O retea de colegiu/ facultate: Cu scopul de a va alatura uneia dintre retelele colegiilor noastre, trebuie sa aveti o adresa de e-mail valida de la una din scolile pe care le sprijinim. Acest cont de e-mail trebuie configurat pentru a trimite sau primi e-mailuri externe. Pentru a gazdui absolventi, vom accepta scoala asociata adresei de e-mail a absolventilor care este disponibila pentru mai multe scoli (Adesea gratuit). Daca scoala dumneavoastra nu va ofera o adresa de e-mail, nu veti fi in masura sa va afiliati retelei in acest moment. Daca aveti o adresa de e-mail de la scoala, dar nu primiti e-mailul de confirmare, va rugam verificati dosarele „Spam” si „Junk”.

     Daca sunteti in contiunare in imposibilitatea de a adauga o retea de colegiu, va rugam faceti click aici: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=add_college

     Daca nu puteti adauga un colegiu sau o universitate pentru ca nu este acceptata, va rugam faceti click pe acest link: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=add_college

     O retea de liceu: Daca nu aveti optiunea de a adauga o retea de liceu contului dumneavoastra, atunci ati putea fi eligibil sa va inregistrati cu un liceu in acest moment. Daca aveti peste 18 ani, va trebui sa adaugati informatiile dumneavoastra cu privire la liceu in sectiunea „Education” (Educatie) din profilul dumneavoastra pentru ca nu mai sunteti eligibil sa adaugati o retea de liceu. Oamenii va vor putea gasi in contiunare intr-o cautare a colegilor de clasa. Daca sunteti in imposibilitatea de a adauga o retea de liceu pentru ca ati schimbat recent retelele de liceu, ar putea fi necesar sa asteptati pana cand blocajul expira inainte de a adauga un nou liceu. Daca sunteti in imposibiltatea de a adauga sau intra intr-o retea de liceu pentru ca noi nu sustinem acest liceu, va putem ajuta sa-l adaugati retelei Facebook.

     Faceti click mai jos pentru a ne contacta in legatura cu informatiile liceului dumneavoastra: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=hs_add

Citește mai departe...