In mod implicit, puteti vizualiza profilurile utilizatorilor din reteaua din care faceti parte sau pe cei care va sunt confirmati ca prieteni si fac parte din alte retele. Retineti ca nu puteti fi in masura sa vizualizati profilurile celor din aceeasi retea cu dumneavoastra daca setarile de confidentialitate ale acestora restrictioneaza acest lucru. Puteti personaliza setarile dumneavoastra de confidentialitate din pagina „Setari de confidentialitate” (privacy settings) a profilului dumneavoastra.