Atat de multe actualizari aduce Facebook in ultima perioada de nu apuci sa te adaptezi cu noile instrumente, mai ales ca arata diferit de la versiunea desktop la cea mobila.

 

Noua actualizare a butonului „Like” a adaugat pictograme noi, Reactions Buttons.

 

Se pare ca aceste noi butoane au fost adaugate pentru a colecta date detaliate despre ceea ce ne place. Inginerii din mediul social online folosesc aceste informatii pentru a imbunatatii listarea postarilor din contul personal.

 

Daca ai o lista foarte mare de prieteni, de asemenea o lista foarte mare de pagini care iti plac, nu vei avea niciodata timp sa le vizualizezi pe toate.

 

Noile setari din News Feed iti dau posibilitatea sa alegi manual lista de de prieteni si pagini pe care le doresti prioritare in afisarea postarilor. Cine nu stie acest lucru se va intreba la un moment dat, de ce unele postari de la o pagina favorita nu mai apar in lista de noutati.

 

Tocmai de accea a introdus Facebook aceste noi pictograme, setare implicita a fluxului de postari in functie de preferintele tale emotionale.

 

Este stiut faptul ca Facebook utilizeaza platforma si pentru experimente psiho-sociale, nimic anormal pana la urma, publicitatea este cea care sustine in mare parte activitatea sociala din mediul online.

 

S-a demonstrat stiintific ca in medie americanii se pot concentra mental pe o anumita activitate cu 8 secunde mai putin decat un caras auriu.

 

Cu alte cuvinte, este in interesul artistilor, agentiilor de publicitate, proprietarilor de afaceri, organizatilor non-profit si a altor terti care se bazeaza pe conturile active a caror utilizatori s-ar putea sa nu viziteze site-urile traditionale.

 

Sunt peste un miliard de utilizatori activi pe platforma Facebook. Un trafic urias ce forteaza echipa de dezvoltatori sa gaseasca noi algoritmi care sa imbunatateasca experienta in mediul social pentru utilizatori cat si pentru agentiile de publicitate.

 

Sursa http://blogoteca.eu

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează